MaanWijzer Lente Beleving
29 maart 2025

Live Quantum Maanmuziek & Cymatica

Activatie van je Harmonische Resonantieveld

Locatie: Fort IV Bussum

Op zaterdag 29 maart nodigen wij je uit voor onze MaanWijzer Lente Beleving die dit keer is afgestemd op het Lenteseizoen.
Deze middag zal gewijd zijn aan de Activering van je Harmonische Resonantieveld door muziek en geluidsbeelden getuned in de 9 draagfrequenties van de Maan.

In een nieuwe lijn getiteld: “MaanWijzer”, delen pianist Michiel Buursen en Marret Vonhoff, een jaar lang, de inzichten uit het Maanbewustzijn en haar bijbehorende frequenties.

In 2022 kreeg Marret bezoek van een Native American Indian. Hij kwam bij haar met de vraag om de frequenties van de Maancyclus te berekenen die nodig waren als draagfrequenties in een Maanmedicijn. Dit Maanmedicijn dat inmiddels door vrouwen wordt gebruikt, helpt het Bewustzijn op Aarde de vrouwelijke frequentie energie weer in balans te brengen.

Tijdens deze samenkomst zal er geen lezing zijn maar zal je worden ondergedompeld in door Michiel Live gespeelde muziek die gestemd is in deze draagfrequenties en in resonantie met het Lenteseizoen.

Marret neemt iedereen mee op reis in de wereld van de Cymatica. Zij zal Live het ontstaan van de geluidsbeelden van de draagfrequenties laten zien. Ook zal zij de 9 Heilige Geometrische Beelden van elk van de draagfrequenties in relatie tot elkaar laten zien en hun Lichtinformatie delen. Al deze frequenties en beelden dringen diep in onze lichamen door en resoneren via het water en alle stromen in ons lichaam. Inzicht hierin zal je handvatten geven over wat hun uitwerking is.

De Maancyclus die we in de Lente volgen is die van de Siderische Maan. Dit is de kosmische dans tussen Aarde en Maan. Deze cyclus reikt je niet door het visueel (buiten) je volgen van de zichtbare Maan in het kernmoment de kern energieën aan om je af te stemmen op wat je innerlijke je wilt laten zien.

Hoe werken wij?

9 Maanfase Activaties. 

Vanuit de combinatie van de 9 draagfrequenties van de Maanfasen en haar geluidsbeelden is Michiel door afstemming in het kernmoment tijdens elke fase de muziek die bij hem doorkomt, gaan opnemen. Zijn muziek heeft als stemtoon 432Hz met Spiraalstemming. Hierdoor ontstaan krachtige Activaties waarin draagfrequenties, geluidsbeelden en muziek versmolten zijn en opgegaan in een nieuwe Helende Drieëenheid. De Activaties zijn tijdens de 9 fases die elke maand rijk is, te gebruiken voor het stemmen van je eigen Harmonische Resonantieveld.

Marret heeft van de 9 fases de draagfrequenties berekend als ook de datums en exacte tijden van het kernmoment. Van de draagfrequenties heeft zij geluidsbeelden zichtbaar gemaakt en opgenomen. Dit wordt Cymatica genoemd. Een overzicht van de datums en tijden voor de Wintermaanden wordt op de 29e december uitgedeeld. Van de geluidsbeelden zijn kaarten gemaakt waarmee je kunt mediteren en ook je water kunt opladen (vergelijkbaar met de waterkristal kaarten van Dr. M. Emoto). De kaarten zijn verkrijgbaar bij de samenkomst.

De cyclus van 9 fases die de maan elke maand doorloopt zijn:

  1. Nieuwe Maan, Grondtoon
  2. Wassende Maansikkel
  3. Halve Maan, 1e kwartier
  4. Wassende Maan
  5. Volle Maan
  6. Afnemende Maan
  7. Halve Maan, 3e kwartier
  8. Afnemende Maansikkel
  9. Nieuwe Maan – daar waar begin en einde versmelten, Octaaf


Een jaar heeft 4 seizoenen. Elk seizoen start rond een zonnewende (zomer/winter) of een equinox (lente/herfst). Onze Activaties zijn op hun kernenergie afgestemd en daarmee in resonantie met de Maanfrequenties van elk seizoen.

Aan het begin van het Lenteseizoen nodigen wij je uit voor onze belevingsmiddag waarin wij onze Activaties voor de komende 3 maanden, aanbieden. Na afloop van de samenkomst is het mogelijk om de Activaties een heel seizoen zelf thuis als Wegwijzers te gaan gebruiken.

Bij de samenkomsten zijn de abonnementen voor de Activaties evenals de abonnementen voor de 432Hz Quantum muziek van Michiel Buursen verkrijgbaar. Verder zijn de Maanfrequentie geluidsbeelden als kaarten en het boek Bronfrequenties van Marret verkrijgbaar.

De samenkomsten bieden alle ruimte voor vragen, verdiepen, verbinden, kruis bestuiven, samen resoneren en opladen.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig naar het Maanbewustzijn, haar 9 fases en hun frequenties, hoe ermee te werken en wat dit je in je leven kan geven, dan nodig ik je uit om te komen proeven, ervaren, voelen door een maand de 9 maanfases mee te komen doen.  Lees meer op onze gezamenlijke website en schrijf je in via
:

 
We zien je graag op 29 maart 2025.

Locatie: Fort IV Bussum (route >>>)

Datum: 29 maart 2025

Tijd: 14 – 17u 

Inloop: 13:30u – ontvangst met drankje.

Jouw bijdrage: € 54,- (in resonantie met 432Hz)

 

Al mijn inzichten en afbeeldingen komen voort uit mijn boek Bronfrequenties ontcijferd. Alle informatie en aanwijzingen in mijn boek komen vanuit Hogere Dimensies. Dit maakt dat ik tijdens al mijn lezingen unieke licht informatie deel. Het boek is geen leesboek maar een frequentie boek dat resoneert met je Harmonische Resonantieveld en je vandaaruit vergelijkbaar met tarotkaarten, inzichten biedt en informatie aanreikt over wat je innerlijk je voor dat moment wilt laten zien.