Lezing: Bronfrequenties – Het Leven is Frequentie

24 november 2024

Locatie: Metaal Kathedraal, Utrecht

Lezing: Bronfrequenties – Het Leven is Frequentie

Locatie Utrecht

Locatie:
Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20, 3545 NA, Utrecht

Datum: 24 november 2024

Tijd: 14 – 17u.

Inloop:  13:30 – ontvangst met drankje

Jouw bijdrage € 43,20

In de pauzes zal er koffie/thee/water zijn met een lekkernij

Aanmelden: via Metaal Kathedraal

Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in bouwstenen als energie, frequentie en vibratie”.

Nieuwsgierig om hier over te horen èn te zien?

Sinds de start van mijn onderzoek voor mijn boek Bronfrequenties naar de ontcijfering van de tot nu toe oudst genoteerde Klank Inscriptie in de wereld, ben ik me bewust gaan bezighouden met van oudsher bekende inzichten over onze werkelijkheid die haar (bestaans)vorm zou krijgen vanuit een continu proces van vibrerende, stromende en klinkende frequenties.

Onder andere oude Indiase geschriften spreken al van Nada Brahma – de wereld is geluid. In de vorige eeuw was het Hans Jenny die het visueel maken van frequenties de naam gaf van Cymatica. Het woord komt uit het Grieks en betekent: Golf.

In deze lezing neem ik iedereen mee op reis waar we starten in de onzichtbare wereld van frequenties en uitkomen bij de zichtbare wereld van frequenties. Ik zal live met behulp van mijn cymatica koffer laten zien dat elke frequentie niet alleen een klank voortbrengt maar ook beeld en vorm in zich draagt.

Je zult voor je ogen een adembenemende wereld van harmonische grondpatronen zien ontstaan, blauwdrukken van waaruit de zichtbare en tastbare wereld haar vorm krijgt. Het betekent ook dat alles door middel van resonantie met elkaar verbonden is, communiceert en informatie uitwisselt.

Het leven is frequentie. Ik zal van verschillende frequenties (bijv een orgaan in je lichaam, een mineraal, een chakra, maar ook de klank van de aarde) hun klank laten horen en het daarbij horende geluidsbeeld laten zien.

Het maakt je bewust en stil dat alles wat je om je heen ziet een “materialisatie” is van een klankwereld, een eeuwig vibrerende veld van oneindige vibrerende èn resonerende trillingen. Vanuit meer dan 30 jaar ervaring te leven vanuit en met frequenties, zal ik delen wat mij dit gegeven heeft èn wat je er zelf mee kunt doen.

Lijkt het je wat om na deze lezing met geheel nieuwe ogen naar het leven om je heen te kijken en hier vanuit te gaan leven, dan nodig ik je uit om deze middag in Utrecht te komen beleven, voelen en je te komen verwonderen.
Geluid neem je – bewust of onbewust – in je op. Ontdekken hoe jij door frequenties gevoed wordt, zal nieuwe dimensies in jezelf zichtbaar maken.

Locatie:
Metaal Kathedraal, Utrecht

Jouw bijdrage: € 43,20

Meer info en aanmelden via https://www.metaalkathedraal.nl
route naar Metaal Kathedraal

Al mijn inzichten en afbeeldingen komen voort uit mijn boek Bronfrequenties ontcijferd. Alle informatie en aanwijzingen in mijn boek komen vanuit Hogere Dimensies. Dit maakt dat ik tijdens al mijn lezingen unieke licht informatie deel.